skip to Main Content

Voor Scholen

WAT KUNNEN WIJ BETEKENEN

Het is ons doel om het onderwijs op uw school naar een hoger niveau te tillen. Of dit is door lesuitval te verminderen, een huiswerkklas op te zetten, examentrainingen aan te bieden of maatwerk te leveren ligt aan uw voorkeur. Samen komen we tot de beste oplossing.

ONZE DIENSTEN

Benieuwd naar onze diensten? Lees dan verder naar wat wij voor u kunnen betekenen.

1- UITVALVRIJE SCHOOL

Plotselinge gaten in roosters lijken in tijden van een lerarentekort onoverkomelijk. De UitvalvrijeSchool kan ervoor zorgen dat lesuitval verleden tijd is. Student 4 All studenten zijn een dag(deel) op uw school aanwezig om lessen op te vangen. Dit kunnen zij doen door het lesplan van de docent te volgen, of door lessen uit onze zelfgecreëerde lesmappen te geven. De uitkomst is dat leerlingen toch het onderwijs genieten dat zij verdienen.

2 - HUISWERKKLAS

Onze huiswerkklas kan op iedere school worden opgezet voor een laag, vast bedrag per maand. Leerlingen krijgen een fijne plek om huiswerk te maken en vragen te stellen aan onze studenten die altijd aanwezig zijn.
De expertise van onze studenten is niet alleen vakinhoudelijk, maar ze helpen ook bij het stellen van prioriteiten, het leren plannen en het ontwikkelen van een goede werkhouding.

3 - EXAMENTRAINING

We zijn van mening dat aanvullend onderwijs er voor iedereen moet zijn. Daarom realiseren we goedkope examentrainingen door deze trainingen op één plek in de omgeving aan te bieden, open voor alle leerlingen

4 - MAATWERK

Alle scholen zitten anders in elkaar. Dat begrijpen we bij Student 4 All erg goed. Daarom gaan we graag met uw school in overleg wat de beste oplossing voor uw school is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is ons doel om het niveau van het onderwijs in Nederland te verhogen door het inzetten van ambitieuze studenten. Dit doen we onder andere met onze UitvalvrijeSchool, huiswerkklas en examentrainingen.

Daarnaast hebben we lesmappen ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van de leerling van nu.

GRAAG BESPREKEN WIJ DE MOGELIJKHEDEN

CONTACT GEGEVENS

+31 (6) 12 34 56 78
info@student4all.nl
Omgeving Noord-Holland
Teststraat 1

NIEUWSBRIEF

Back To Top